søndag 10. april 2016

Stofint besøk

Dette har vært en kort arbeidsuke. På mandag tok jeg spontant fri, da vi måtte bruke hele dagen på dyrlegen med Rudi. Han måtte gjennom et omfattende dyrlege/tannlegebesøk, stakkar. Han som egentlig skal spise tørrmat, har ikke kunnet det pga tilstanden tennene hans har vært i etter 5 år på kennel. De på kennelen sa også at Rudi er en ung hund, på 7 år. Dyrlegen sa at ut i fra tennene er dette en senior, på mellom 8-10 år.

Begynner å kjenne virkningen av narkosen...hehe...!

Etter dyrlegen, var det bare å være hjemme og passe på at han hadde det fint, og vente til effekten av narkosen var helt ute av systemet. 

Torsdagen hadde jeg også tatt meg fri fra jobb, da pappa og hans kone kom på besøk! Hurra! Vi fikk gjort en del turist-ting, og var ute hele dagen i det fine været.


Vi gikk til toppen av rådhus-tårnet midt på markedsplassen, og fikk nydelig utsikt mot bl. a Mariakirken.


Krakow har som sagt noen jordhauger, og vi dro til den største og fikk panoramautsikt over hele Krakow.

Vi dro også til Oscar Schindler-museet, i hans gamle fabrikk. Utrolig interessant museum, med mye historie, bilder og til og med brev som ble skrevet av jøder.



Kontoret til Oscar Schindler

Skriveformen har tatt helg. Såvidt jeg klarer å skrive sammenhengende setninger. Så dett var dett for i dag! Vi har nettopp kommet hjem fra McDonalds, og sitter i sofaen med dårlig samvittighet. Hehe...så rart.

Hejhej!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar