søndag 11. september 2016

Vår nye leilighet

Vi flyttet hit for cirka halvannen måned siden, så nå er det vel på tide å vise hvordan det står til her i heimen! Vi trives utrolig godt her, mye bedre enn i den forrige leiligheten. Naboene ser/hører vi knapt noe til, så det er et stort pluss! Litt slitsomt å bo i andre(tredje i Norge) etasje, uten heis, spesielt om man har hatt en lang dag/vært på storhandel o.l. Har lår av stål etter all bæring av flyttelass!

Kjøkkenet er lite, men stort nok. Vi har en bitteliten oppvaskmaskin, noe som er utrolig herlig!

Endelig skikkelig spisebord! Hurra! Føler oss endelig som siviliserte mennesker når vi spiser middag!



Fra kjøkkenet er det en dør ut til gangen, som vi rett og slett holder lukket. Den er så rotete, atte hjelp. Det står bl.a et skrivebord som skal bort. Enn så lenge tar det unødvendig stor plass, og vi har ikke fått ryddet skikkelig til i gangen enda. 


Korridor fra kjøkkenet til stuen. Døren i veggen til venstre, er til badet.


Badet er relativt stort, på samme størrelse med badet i den forrige leiligheten, men utrolig vanskelig å få et godt bilde av det!
Dusjen er ganske stor, noe som er utrolig digg! Kan danse salsa og ta baklengs salto der inne! 

Sofaen fikk vi kjøpt billig av et venninnepar. Det er den mest komfortable sofaen jeg har sittet i noensinne. Nesten at jeg vurderer å sove i den, men den er akkurat litt for kort! 

Sovekroken. Det gjør oss fint lite at vi har soverom og stue i ett. Vi tenker å kjøpe en skillevegg, for å dele rommet litt, men vi må vente på neste lønning. 

Ah, vårt nydelige klesskap! Det sto igjen etter den forrige eieren, noe jeg ikke akkurat furter for. Elsk, elsk, elsk!


Ved siden av klesskapet, har vi TV'en. TV'en har vært litt over alt den nå, Stavanger, Kristiansand, og nå Krakow! 

Aah! To tomme hyller!? Må ut og kjøpe flere bøker!

Min favoritthylle! Suvenirer fra alle verdenshjørner, som jeg enten har fått av andre, eller kjøpt selv!

På kjøkkenet har vi forresten også en gjesteseng. Når vi får gjester på besøk, er det tilbake til gamledager, da tjenerne/personellet ofte sov på kjøkkenet. Gjester som kommer hit, sover med andre ord ikke gratis. Vi forventer varm middag på bordet når vi kommer hjem etter jobb, og en strøken leilighet hver dag. Det blir sjekket med hvite hansker. Neidajoda. 

Hej så lenge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar