søndag 7. februar 2016

Nabokrangel

I alle dager...for en helg! Lørdagsmorgen started med at tre illsinte eldre damer som bor i bygget, banket febrilsk på døra, og prøvde tilogmed å komme seg inn! Det viste seg at de hadde en hel hønsefarm å plukke med oss:

- Vi har fester hele tiden (Vi har hatt to fester på 6 mndr)
- Vi snakker for høyt (Normal innestemme er visstnok for høyt)
- Jeg snakker ikke polsk (...)
- Vi snakker et "rart" språk til hunden (Dette rare språket kalles også for engelsk)
- Hunden er et problem (hører knapt noe til hunden selv, så hvordan kan de høre han?)
- Bilen er kronisk feilparkert (På parkeringsplass tiltenkt beboerne i bygget)

Ved flere anledninger i løpet av lørdagen prøvde de dørhåndtaket inn til oss, og de banket på døra uten å ville ha svar. Da vi åpnet, var det ingen utforbi.

Vi har to låser på ytterdøren, og vi har aldri vært nervøse for å glemme å låse den ene. Nå låser vi begge, og er faktisk nervøse for å la Rudi være hjemme alene. Jeg er selv nervøs for å være alene hjemme. Vi er i prosessen med å finne ny leilighet, for her vil vi faktisk ikke bo lenger. Vi har en i sikte, og vi skal ringe, og evt dra og se på en leilighet i morgen. Sikkert ikke alle som er redde for 3 eldre damer, men vi orker ikke være nervøse i vårt eget hjem. Oppdateringer kommer.

Ellers denne uken, har jeg kanalisert min indre husmor. Jeg har for første gang i mitt liv bakt fylte horn! Og de ble faktisk utrolig gode!


Kanskje ikke så fine, men gode ble de iallefall!

  
Må lage en hel del rare lyder for å få oppmerksomheten til Rudi, før han innser at jeg bare vil ha bilde, og da mister han interessen rimelig kjapt!

Til alle sjokoladeelskere, så får man 300g Milka melkesjokolade til 12PLN (Ca 25-26NOK)

I dag har det vært aldeles herlig vær! Fikk skikkelig vårstemning, med 12-13 grader og sol ute! Tok Rudi med på vår ukentlige langtur, til innsjøen like borti høgget her. Masse gjørme der nå, så gikk bare rundt halve, og så tilbake.


Ikke helt Stokkavannet, men det duger!


Nå står det en ny ladning deig til heving, blir nybakte horn i dag også! Noen med pesto/ost/skinke, og noen med nutella/sjokoladebiter! Namnam!

1 kommentar:

  1. Gamle damer altså.....

    Kjekt å lese om hvedagen dokkas

    SvarSlett